Kush jemi ne

Kompania GENERAL STEELWORK ASSEMBLY është themeluar nga Z.Klinton DEMIRI shtetas Shqiptar dhe gjithashtu administrohet nga Z.Klinton DEMIRI. Mbas nje eksperience 20 vjecare në ITALI në fushën e montimit të strukturave metalike Z.Klinton vendosi të themeloje nje kompani ne Shqiperi ne vitin 2013 per të sjellë eksperiencën e fituar jashtë vendit.

 

Rreth GSA 

Kompania jone vepron ne territore te ndryshme prej me shume se 6 vjetesh,duke respektuar standartet Evropiane te cilesise ne sektorin e strukturave metalike dhe montimit te   Qe nga fillimi i biznesit te saj, ajo ka zhvilluar dhe konsoliduar vazhdimisht strukturat dhe organizimin e vet per t’iu pershtatur nevjove te Klientve.Celesi i suksesit tone eshte identifikimi dhe permbushja e cdo nevoje te klientit me profesionalizem maksimal.

 

Struktura organizative 

Fale fleksibilitetit te struktures organizative te hapur per te perfshire nevojat e tregut ,qe synon nje permirsim te vazhdueshem te cilesise se proceseve dhe produkteve, eshte ne gjendje per t’iu ofruar klienteve te saj te gjitha garancite e nje strukture te besueshme e te  organizuar dhe menaxhohet ne perputhje me rregulloret me te fundit dhe aktuale te Evropes.

Ne kemi nje staf te kualifikuar me specialist me pervoje shumevjecare.Vazhdojme te operojme suksesshem dhe te rritemi cdo dite fale profesionalizmit,seriozitetit dhe cilesise ne pune.Stafi I “GENERAL STEELWORK ASSEMBLY” eshte I miretrajnuar ne fushat e tyre ku cdokush e ka te qarte detyren e vet dhe punojme si nje skuader.Siguria dhe shendeti ne pune esht prioriteti yne absolut.

Ndertimi dhe montimi nga  GENEREAL STEEL WORK ASSEMBLY eshte zhvilluar kryesisht me porosi,  cdo pune mbikqyret dhe menaxhohet nga operatore profesional dhe te specializuar qe veprojne   ne perputhje me programet e kompanise.

 

Fushat e aktivitetit “General Steelwork Assembly” SH.P.K

-Montimi I kapanoneve metalike sipas porosis.

-Montimi I urave mbikaluese me konstruksion metalik.

-Montim I konstruksioneve te ndryshme metalike si  stadiume etc.

-Ofrojme eksperiencen e stafit tone per te kryer dhe oponenca te ndryshme ne lidhje me firmat e tjera ne sherbim te klientve.

Pa as me te voglin dyshim per arsyet e permendura me siper duke shtuar dhe se “GENEREAL STEELWORK ASSEMBLY” zoteron nje baze te mire makinerish dhe jemi te bindur qe firma jone eshte ne gjendje te bashkepunoj me kedo per te realizuar me sukses ,ne kohe dhe me cilsesi projekte e realizime nga me te ndryshmet ne fushen e projektimit dhe montimit. Gjithmon do jemi te hapur dhe koherent per bashkepunime me partnere te huaj e vendas per realizimin e projekteve te ndryshme. Duke u bazuar ne eksperiencen dhe punen e palodhur dhe te kualifikuar te stafit tone inxhiniero-teknik jemi ne gjendje te ofrojme zgjidhje te problemeve dhe kerkesave te kohes me shpejtesi. Se fundmi shfrytezojme rastin t’ju falenderojme per kohen qe na vute ne dispozicion per tu njohur me veprimtarine e Firmes “GENERAL STEELWORK ASSEMBLY”.